top of page

200 UUR BUITEN

Ga jij de uitdaging aan?

Buiten is leuk & buiten is gezond!

De zomermaanden zijn natuurlijk bij uitstek geschikt om fijn de deur uit te gaan. Maar voor je het weet, zijn juli en augustus omgevlogen en heb je er toch minder uitgehaald dan je van plan was. Doe mee aan de zomer challenge en je weet zeker dat dát niet gebeurt!

WAT HOUDT HET IN?

WAAROM 200 ZOMERUREN BUITEN?

Gebaseerd op het initiatief van ´1000hoursoutside´ proberen wij in 2020 duizend uur buiten te zijn. Dit als stok achter de deur. Want we houden van buiten, maar toch schiet het er soms makkelijk bij in. 

1000 uur per jaar is gemiddeld 83,33 uur per maand. Maar.... aangezien het in de zomer natuurlijk veel makkelijker is om  ´uren te maken´, is ons doel voor juli en augustus om minimaal 100 uur per maand bij te schrijven! 

WhatsApp Image 2020-06-22 at 14.49.55.jp

TRACKER

Als je je inschrijft ontvang je een tracker in je mailbox, waarop je bij kunt houden hoeveel uur je al buiten bent geweest. Voor ieder uur mag je een rondje inkleuren. Hang hem goed zichtbaar op, zodat je niet vergeet naar buiten te gaan!

Ga je op vakantie? Stop hem in je tas of koffer en plak hem aan de muur of je tentzeil. Er kunnen vast veel uurtjes bijgekleurd worden!

Ook ontvang je gedurende de zomer een aantal keer een mail met inspiratie, motivatie, tips & tricks.

zo groot.jpeg
bottom of page